ДІАГНОСТИКА ВИСОКОВОЛЬТНОЇ АКУМУЛЯТОРНОЇ БАТАРЕЇ ЕЛЕКТРОМОБІЛЯ NISSAN LEAF - Смирнов, Олег Петрович; Борисенко, Анна Олегівна; Марченко, Антон Валерійович (Автомобіль і електроніка. Сучасні технології, 2022)
Стаття присвячена вирішенню важливої та актуальної науково-прикладної задачі, що пов’язана з підвищенням ефективності процесу діагностики високовольтної акумуляторної батареї електромобіля Nissan Leaf за допомогою дилерського діагностичного сканера Nissan Consult III plus. Ключові слова: електромобіль; Nissan Leaf; тягова акумуляторна батарея; діагностика; калібрування; діагностичний сканер; діагностичний інтерфейс.